ZATERDAG 5 DECEMBER 2015

Het was een zeer koude zaterdag en er waren maar weinig wedstrijden op ons sportpark. Toch was het een mooie zaterdag, want het 1e-elftal wist in Zelhem te winnen van Zelos, ons D1 combinatie team werd kampioen in Hardenberg en F2 wist zich door een overwinning in Sibculo te plaatsten voor de kwartfinale van de beker.

Op ons sportpark stonden ’s morgens maar twee wedstrijden gepland. De Mini’s wisten met 8-2 te winnen van SVV’56 en de meiden van MC waren niet opgewassen tegen de nummer twee uit hun klasse Oranje Nassau MC, 0-7.

IMG_4464IMG_4366

SVV’56/Kloosterhaar D1 moest in Hardenberg winnen van HHC D4 om kampioen te worden. Bij verlies of een gelijkspel werd het D3 team van HHC kampioen. In het hol van de leeuw won ons combinatieteam in een zeer spannende wedstrijd met 2-3 en kon het kampioenschap gevierd worden.

12342706_537741006404352_2242389305621249419_n
SVV’56/Kloosterhaar D1 kampioen.     Foto: Berthilda Luisman-Raué

Ons tweede veld was afgelopen zaterdag nog steeds onbespeelbaar en daarom ging de wedstrijd van ons 4e-elftal tegen Hellendoorn 6 niet door. Het 3e-elftal kreeg voorafgaand aan hun wedstrijd tegen HHC 7 een compleet nieuw tenue van Dragt autoschade & ruitbreuk. In dit nieuwe tenue wisten ze een knappe 5-3 overwinning te boeken tegen de gasten uit Hardenberg.

12314232_903264443103334_2774753909795182429_o
Kloosterhaar 3 in het nieuw.    Foto: Dragt autoschade & ruitbreuk

Het 2e-elftal leed in Hardenberg een 5-0 nederlaag tegen HHC 4. Kloosterhaar 1 wist de punten wel terug mee te nemen naar huis. In Zelhem werd een dik verdiende 0-3 overwinning behaald, en gezien de ranglijst was het ook een broodnodige overwinning. In de eerste helft wist Mark Boshove een foutje van de Zelhem-doelman af te straffen en bracht hierdoor de ruststand op 0-1. Een mager stand want Kloosterhaar was veruit de betere ploeg en kreeg weer een aantal goede scoringsmogelijkheden, terwijl er geen enkele goede mogelijkheid van Zelos tegen over stond. Direct na rust wist Maarten Kelder de stand al op 0-2 te zetten en Stan Ravenhorst zorgde later voor de 0-3 eindstand.

IMG_4574
Mark Boshove heeft Kloosterhaar op 0-1 gezet.
IMG_4660
Stan Ravenhorst zorgt voor de 0-3 eindstand.

Alle uitslagen van zaterdag 5 december zijn hier te vinden.

In ons fotoalbum foto’s van de wedstrijden; Zelos 1 – Kloosterhaar 1 , SVV’56/Kloosterhaar MC – ON MC en Kloosterhaar Mini’s – SVV’56 Mini’s.