Paul Ottenhof is onze nieuwe hoofdtrainer

Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Paul Ottenhof de hoofdtrainer van het 1e elftal. Gisteren is Paul op de Polderhoek geweest om de nodige contracten te tekenen. Namens de vereniging wensen wij Paul veel succes als hoofdtrainer van onze vereniging.

Wie is Paul Ottenhof?
Mijn naam is Paul Ottenhof. Ik ben 34 jaar, getrouwd met Noortje en wonen met onze zoon Dani en hond Frenky in Denekamp.In het dagelijks leven werk ik bij BMN Bouwmaterialen te Nijverdal als Accountmanager.Als voetballer actief geweest in o.a. het eerste elftal van DOS ‘19, Sportclub Denekamp en SDC ‘12 zat 1.Inmiddels 11 jaar ervaring als jeugdtrainer waaronder 2 seizoenen de JO17-1 bij SDC ‘12 op divisie niveau, assistent trainer bij FC Twente O16 op eredivisie niveau en als video analist van de jeugdacademie van FC Twente. 

Ik heb erg veel zin om de uitdaging aan te gaan als hoofdtrainer bij V.V. Kloosterhaar. Ben blij met het vertrouwen en ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de club.