Nieuwe hoofdtrainer v.v. Kloosterhaar

Kloosterhaar heeft een opvolger gevonden voor Erik Drenthen, die na twee seizoenen stopt als hoofdtrainer bij onze club. Paul Ottenhof uit Denekamp is met ingang van het seizoen 2020/2021 de hoofdtrainer bij onze vereniging. Paul stelt zichzelf even voor:

Mijn naam is Paul Ottenhof. Ik ben 34 jaar, getrouwd met Noortje en wonen met onze zoon Dani en hond Frenky in Denekamp.In het dagelijks leven werk ik bij BMN Bouwmaterialen te Nijverdal als Accountmanager.Als voetballer actief geweest in o.a. het eerste elftal van DOS ‘19, Sportclub Denekamp en SDC ‘12 zat 1.Inmiddels 11 jaar ervaring als jeugdtrainer waaronder 2 seizoenen de JO17-1 bij SDC ‘12 op divisie niveau, assistent trainer bij FC Twente O16 op eredivisie niveau en als video analist van de jeugdacademie van FC Twente.

Ik heb erg veel zin om de uitdaging aan te gaan als hoofdtrainer bij V.V. Kloosterhaar. Ben blij met het vertrouwen en ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de club.

Bij deze wil ik het eerste elftal onder leiding van Erik Drenthen heel veel succes wensen met het huidige seizoen.

Met sportieve Groet,Paul Ottenhof