Enquête Activiteiten Commissie

Het coronavirus heeft ook invloed op alle activiteiten die gepland stonden op de Polderhoek. Helaas kunnen de festiviteiten van dit seizoen -zoals het nu lijkt- niet doorgaan. Desondanks zit onze Activiteiten Commissie niet stil!

Zoals jullie weten zijn er veel (grote) terugkerende activiteiten. Denk hierbij aan het jaarlijkse Roelof Schepers Toernooi en de tweejaarlijkse bazaar. De afgelopen jaren heeft onze Activiteiten Commissie geconstateerd dat het animo achteruit loopt. Ontzettend jammer, want de Activiteiten Commissie steekt veel tijd en energie in de organisatie van deze activiteiten. Hier moet verandering in komen.

Samen staan we sterk, dus jullie hulp is enorm belangrijk! Laat ons weten wat je van de huidige activiteiten vindt, welke verbeterpunten jij ziet en/of geef aan welke vernieuwde ideeën jij hebt. Het invullen van de enquête kan geheel anoniem. Wil je liever persoonlijk met iemand van onze Activiteiten Commissie in gesprek? Laat hen dit dan weten door een mailtje te sturen naar ac@vvkloosterhaar.nl. Alvast bedankt!

Via deze link ga je naar de enquête: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjg-nKRnfFsjChVtjvYaYXXvTTBlk-DrviO0JZGSX5-7aLZw/viewform