BOUWSHOP bingoquiz groot succes!

Vrijdagavond 21 januari werd er weer een online activiteit georganiseerd vanuit de activiteitencommissie. Ditmaal werd er een vernieuwde versie van de bingo in het leven geroepen, namelijk de bingoquiz. Bij deze variant werden niet zoals gebruikelijk de nummers gedraaid en genoteerd op de bingokaart. Nu werd er door de presentatoren een vraag gesteld waarbij de deelnemers het goede antwoord moesten zoeken en het hieraan gekoppelde nummer kon worden afgekruist op de bingokaart. 

Maar liefst 58 deelnemers testten vrijdagavond hun kennis. Met 225 vragen voor de boeg beloofde het een leuke, leerzame en spannende avond te worden. Er werd gespeeld om 9 leuke prijsjes die door de Bouwshop, HAWE Tweewielers en Slagerij Jager beschikbaar werden gesteld, nogmaals hartelijk dank hiervoor! Omstreeks 19.45 uur begon koppel Harm en Hannie (beter bekend als HaHa-recreatie) met de uitleg en kon het rond 20.00 uur daadwerkelijk beginnen. Na wat opstartproblemen en af en toe een slechte verbinding verliep de avond goed en kon iedereen genieten van het koppel dat goed op elkaar was ingespeeld. Hier en daar werden er op een paar vragen verkeerde antwoorden genoteerd en dat leverde ook nog 2 valse bingo’s op. De namen zullen niet genoemd worden aangezien de foute bingo al genoeg schade aan het ego heeft veroorzaakt. Uiteindelijk waren er 9 deelnemers die, na controle, een goede bingo konden noteren en dus een leuk prijsje wonnen. Hieronder worden ze nog even genoemd. 

V.V. Kloosterhaar pakket t.w.v. €25: Lana Ardesch 
V.V. Kloosterhaar kantinebon t.w.v. €25: Corina Ekkel 
Plus Alfring cadeaubon t.w.v. €25: Jan Becker 
Slagerij Jager vleesschotel t.w.v. €25: Boris Wijngaarden 
HAWE cadeaubon t.w.v. €25: Monique van de Wijngaart & Monique Jager 
Bouwshop pakket t.w.v. €25: Arjan Zondag 
Bouwshop pakket t.w.v. €50: Esmee Hendriks 
Bouwshop cadeaubon t.w.v. €75: Hariet van der Velde 

Wij vonden het een geslaagde, leuke avond die zeker voor herhaling vatbaar is! In het vervolg hopen we dit in de kantine te kunnen organiseren, hier zijn we allemaal wel weer een keertje aan toe. Wij willen de sponsoren, de deelnemers en Harm & Hannie bedanken voor deze leuke avond en hopen jullie snel weer te zien op ons sportpark!