Veiligheidsrichtlijnen sportpark De Polderhoek (per 26 juni 2021)

– Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;
– Sportlocaties mogen 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruiken;
– Gezondheidscheck en registratie blijven verplicht;
– Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening;
– amateurwedstrijden zijn toegestaan. Iedereen mag wedstrijden spelen met andere clubs;
– Er mag publiek aanwezig zijn bij amateur wedstrijden en trainingen.

Elftallen kunnen een verzoek doen om op zaterdag extra te trainen of een onderlinge wedstrijd te spelen. Om overbezetting van het veld te voorkomen; Stuur je verzoek naar markboshove@hotmail.com

Protocol COVID-19

Er is door de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en het NOC*NSF een protocol opgesteld dat richting geeft hoe er door de verenigingen gehandeld dient te worden om iedereen verantwoord te laten sporten. Het complete protocol van NOC*NSF vind je HIER.

Corona-Coördinator
Voor v.v. Kloosterhaar heeft Mark Boshove zich beschikbaar gesteld als tijdelijke corona-coördinator. Hij is te bereiken via markboshove@hotmail.com of 06-28802319. Thorben Jasper is de corona-coördinator van SVV’56.

Trainingen en wedstrijden
Het trainingsschema vind je HIER. Het actuele wedstrijdprogramma staat op de homepagina.