Protocol COVID-19

Er is door de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en het NOC*NSF een protocol opgesteld dat richting geeft hoe er door de verenigingen gehandeld dient te worden om iedereen verantwoord te laten sporten. Het complete protocol van NOC*NSF vind je HIER.

CORONA-COÖRDINATOR
Voor v.v. Kloosterhaar heeft Mark Boshove zich beschikbaar gesteld als tijdelijke corona-coördinator. Hij is te bereiken via markboshove@hotmail.com of 06-28802319. Thorben Jasper is de corona-coördinator van SVV’56.

TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN
Het trainingsschema vind je HIER. Het wedstrijdprogramma met de kleedkamerindeling wordt wekelijks geupdate.

WAT TE DOEN IN AFWACHTING VAN TESTUITSLAG?
In afwachting van het testresultaat blijf je thuis. Je medespelers en trainers/leiders mogen mits ze geen klachten hebben deelnemen aan trainingen en wedstrijden.

Veiligheidsrichtlijnen sportpark De Polderhoek

• Alle wedstrijden, zowel competitie-, beker- als oefenwedstrijden, gaan niet door.
  • Publiek is niet welkom op sportpark de Polderhoek.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten, ook de kantine blijft gesloten.
  • Iedereen tot en met 26 jaar mag in teamverband blijven sporten zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. De competitie ligt wel stil, onderlinge wedstrijden binnen de eigen club zijn in overleg toegestaan.
  • Iedereen vanaf 27 jaar mag alleen sporten op anderhalve meter afstand in teamverband met niet meer dan vier personen (exclusief trainer). Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Elftallen kunnen een verzoek doen om op zaterdag extra te trainen of een onderlinge wedstrijd te spelen (t/m 26 jaar). Stuur je verzoek naar markboshove@hotmail.com