Protocol COVID-19

Er is door de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en het NOC*NSF een protocol opgesteld dat richting geeft hoe er door de verenigingen gehandeld dient te worden om iedereen verantwoord te laten sporten. Het complete protocol van NOC*NSF vind je HIER.

CORONA-COÖRDINATOR
Voor v.v. Kloosterhaar heeft Mark Boshove zich beschikbaar gesteld als tijdelijke corona-coördinator. Hij is te bereiken via markboshove@hotmail.com of 06-28802319. Thorben Jasper is de corona-coördinator van SVV’56.

TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN
Het trainingsschema vind je HIER. Het wedstrijdprogramma met de kleedkamerindeling wordt wekelijks geupdate.

WAT TE DOEN IN AFWACHTING VAN TESTUITSLAG?
In afwachting van het testresultaat blijf je thuis. Je medespelers en trainers/leiders mogen mits ze geen klachten hebben deelnemen aan trainingen en wedstrijden.

Veiligheidsrichtlijnen sportpark De Polderhoek

Met ingang van dinsdag 29 september is de kantine tot nader order gesloten. Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Sportpark de Polderhoek is voorlopig alleen toegankelijk voor spelers, trainers, leiders, kaderleden, bestuurders en toezichthouders. De kleedruimten zijn bij sportactiviteiten wel geopend en hierbij geldt : Houd 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder.

Ik rijd mijn kind naar een uitwedstrijd. Als ik daar blijf tot we weer terugrijden, ben ik dan een toeschouwer?
Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdspelers vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder het verbod voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Ik rijd mijn kind naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?
Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

HIER vind je het protocol verantwoord sporten van het NOC-NSF

We rekenenen wederom op ieders medewerking!