KLOOSTERHAAR KAN ONGESLAGEN THUISSTATUS NIET BEHOUDEN

Afgelopen zaterdag waren de mannen van Quick’20 onze tegenstander op de Polderhoek. Een tegenstander waarvan men vooraf constateerde dat we het moeilijk zouden krijgen. In de eerste helft werd dit uitgedrukt in een veldoverwicht voor de bezoekers. Veel kansen leverde hen dit echter niet op. Totdat in de 17e minuut een bal achterin de Kloosterhaarse defensie niet goed wordt verwerkt en de bal over keeper Kevin op de Haar in het doel belande. Bij één van de spaarzame uitbraken van Kloosterhaar kwam een schot van Jarno Wind helaas niet verder dan de handen van de keeper.  Voordat het rustsignaal klinkt scoort dezelfde Oldenzaalse spits de  0-2 door middel van een vrijwel identieke lob.
Na rust wordt een poging gedaan om de aansluiting te vinden bij de Oldenzaalse club. Na diverse overtredingen en gele kaarten ontvangt een speler van Quick’20 een rode kaart voor een natrappende actie. Hierna wordt de druk op het Oldenzaalse doel opgevoerd, echter grote kansen levert het niet op. Vlak voor tijd wordt een bal op het middenveld onderschept waarna de counter op subtiele wijze wordt ingeschoten door één van de andere spitsen van Quick’20. Na het eindsignaal geeft het scorebord 0-3 aan.
Quick’20 bleek een maatje te groot. Echter gaan we over twee weken vol vertrouwen op bezoek bij buurman Bergentheim waar oud-trainer Bert Snippe aan het roer staat. We trappen om 14.30 uur af, en we hopen op veel Venerotten langs de zijlijn!